Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kutyaharapás blog

Kutyaharapás blog

Brooklinn Khoury profi gördeszkás és modell megosztja a gyógyulást a kutyatámadásban történt ajakvesztés után

2022. május 03. - Kikizoo

Miután egy kutyatámadásban elveszítette felső ajkát, Brooklinn Khoury azt mondja: "Sok embert akarok inspirálni, amennyit csak tudok."

kep_2022-05-03_152347559.png

2020 novemberének elején Brooklinn Koury profi gördeszkás és modell unokatestvére az arizonai Gilbertbe hívta meg egy pihentető utazásra, amely tele van lányidővel és a medence mellett lógással.

Így tavaly november 3-án az unokatestvérek megcsinálták a körmüket és intéztek néhány ügyet. Az autóban ültek hazafelé, amikor Khoury szelfit készített. A szája melletti kis ziccer tudatában kivágta ajkát a fényképről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Brooklinn Khoury (@brookhoury) által megosztott bejegyzés

 

Az unokatestvére otthonában Khoury a konyhában állt, amikor elment unokatestvére kutyájához, egy 8 éves kék orrú pitbullhoz, Dieselhez, akivel már sokszor találkozott.

"Azt mondtam: "Olyan jó fiú vagy." Szó szerint ülő helyzetből az arcomra ugrott” – emlékszik vissza a PEOPLE-nak a legújabb számban. "Én álltam, ő pedig ült - szó szerint felpattant. És szó szerint lógott - szó szerint, mint a karok, lábak lógtak le az ajkamról. És az első ösztönöm az volt: "Úristen, szállj le a földre. vele, tartsa a fejét, menjen bárhová. "

Valahányszor húzta, a nő vele mozdult. "Végül szabadulást éreztem. Aztán valami repült, és nekiütközött a falnak" - emlékszik vissza.

Felállt, vett egy mély levegőt, mielőtt rájött, hogy vér íze van: „Lenéztem, és az egész ingem csak vér volt – mint vér, vér, vér mindenhol” – mondja.

Rózsaszín csomót látott a padlón, és – rájött, hogy az ajka hevert a földön – egy szalvétába csavarta, és unokatestvérével a sürgősségire ment.

kep_2022-05-03_152612407.png

A gyors reagálás ellenére a sebészek sajnos nem tudták megmenteni Khoury felső ajkát.

A héten később közzétett egy szelfit a kórházi ágyáról, és ezt írta: "ölelj meg valakit, akit szeretsz". Úgy döntött, hogy dokumentálja gyógyító útja minden részét, mert még gördeszkás posztjaiban is mindig megmutatta a jót és a rosszat – beleértve az eséseket is.

"Az élet nem tökéletes" - mondja. "Az Instagram egy olyan hely, ahol az emberek elrejthetik, kik is ők valójában."

kep_2022-05-03_152756981.png

De ő ezt nem hajlandó megtenni – és úgy gondolja, hogy az életben, akárcsak a gördeszkázásban, tanul a hibáiból.

Khoury elismeri, hogy "a műtét után először látni az arcomat ijesztő volt". Így folytatja: „De én úgy voltam vele, hogy „Rendben, ideje szeretni magamnak ezt az új verzióját”. Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy nincsenek egyedül, ha ilyesmin mennek keresztül."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaharapas.blog.hu/api/trackback/id/tr917822821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása