Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kutyaharapás blog

Kutyaharapás blog

"Döntenem kellett, azt hittem, meghal a kislányom"

2022. május 04. - Kikizoo

Hárman próbálták megfékezni a kislányt harapdáló pitbullt.

Késsel támadt a család két pitbulljára egy édesanya április 24-én, miután azok megtámadták egyéves kislányát a kaliforniai Pico Riverában. Az egyik súlyosan megsebesült, a másik azonban nem élte túl. 

Margaret Ann Morales, a kislány nagymamája a helyi sajtónak tett nyilatkozatában elmondta, már épp alváshoz készült, amikor lentről ordibálást hallott. Lerohant a konyhába, és látta, amint két lánya megpróbálja leszedni unokájáról a harapdáló, agresszív kutyákat. Az egyik kutyának kézzel kellett szétfeszíteni az állkapcsát, mert a kicsi lábát harapta. Amint azonban leszedték a lányról, a kutyák újra támadtak. Az édesanyja ekkor felkapott egy kést, és rárontott a pitbullokra, az egyiket halálosan megszúrta - írja az NBC Los Angeles.

 

- mondta remegő hangon a kicsi édesanyja.

Az egyéves Rubynak az arca megsérült, ezért hétfőn kora reggel megműtötték a helyi kórházban.

A hároméves kutyák kölyökkoruk óta a családban voltak, a szülők elmondása szerint eddig nem viselkedek agresszíven. A családtagok szerint Ruby a kutyák játékával játszhatott, és amikor sírni kezdett, a kutyák támadásba lendültek. Az életben maradt kutyát a hatóság befogta, hamarosan el fogják altatni. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaharapas.blog.hu/api/trackback/id/tr9717824087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása