Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kutyaharapás blog

Kutyaharapás blog

Borzasztó videón egy nőt örökítenek meg, akit egy pitbull gonoszul megrongált a liftben

2022. május 13. - Kikizoo

Szörnyű megfigyelési videón rögzítették, ahogy egy kolumbiai nőt ádázul megtámadt egy pitbull egy liftben, amint megpróbált elmenekülni az őrült állat elől.

Az ijesztő felvételen a nő a vad karmai között látható, akit kétségbeesetten próbál leküzdeni a szűkös liftben cucutai bérházában – adta hírül a news.com au a spanyol nyelvű La Opinionra hivatkozva.

A 25 éves nő a múlt héten éppen a hálószobájában húzta fel a cipőjét, amikor a 4 éves kutya, amely egy másik lakóé, támadni kezdett rá.

„Az volt a reakciója, hogy az ajtóhoz mászott, és kiment a folyosóra, abban a reményben, hogy a szomszéd segít neki” – mondta el egy igazságügyi forrás a helyi hírügynökségnek. "Amikor az állat ráugrott, csak arra gondolt, hogy ha az ötödik emeleten marad, senki sem fogja megmenteni."

A véres nőt a kutya marcangolta meg, aki hevesen rázta a fejét, és az állkapcsával elkapta a karját..

Látható, hogy a kutya hevesen rázza a fejét, és az fogait a karjába ereszti.

 

 

A nő kétségbeesetten próbál leküzdeni az állatot lakóházának szűkös liftjében.

A vadállat a nyakába és a lábába is megharapja, mielőtt meglátják, hogy megnyom egy gombot, hogy a lifttel feljusson a hallba, ahol az emberek végül a segítségére siettek, és az Erasmo Meoz Egyetemi Kórházba vitték.

"Jobb kezének két ujja eltört, balján falanx" - mondta a rendőrség szóvivője egy csontra utalva. "Még mindig kórházban van, és egy klinikára szállítják orvosi beavatkozásra."

A news.com.au szerint a kutyának szájkosárt kellett volna viselnie a helyi törvények értelmében, amely kimondja, hogy a lakóépületek közös helyiségeiben a „potenciálisan veszélyes kutyákat” pórázon és szájkosárral kell ellátni.

Néhány lakó azt mondta a La Opinionnak, hogy a kutyát a gazdák mindig szájkosárban vitték ki sétálni.

A hatóságok állítólag lefoglalták az állatot, és viselkedési elemzésre tartották.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaharapas.blog.hu/api/trackback/id/tr8117830663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása